Print this page

Ο Καλογερόπουλος στο τιμόνι των Μελισσίων

Written by  Ιουν 12, 2020

Ο Παντελής Καλογερόπουλος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών των Μελισσίων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

 
Η ανακοίνωση:
 
Ως Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Coach Παντελή Καλογερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας. Σύμφωνα με το μοντέλο ανάπτυξης που σχεδιάσαμε και ακολουθούμε, ο βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου το οποίο περιλαμβάνει και νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας, οι οποίες μεγαλώνουν και εξελίσσονται κοντά μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο coach Παντελής Καλογερόπουλος είναι ο πλέον κατάλληλος για να υποστηρίξει, αλλά και να εξελίξει περεταίρω το νέο αυτό μοντέλο ανάπτυξης της γυναικείας πυραμίδας του ΚΑΟ Μελισσίων.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21, επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση του βασικού κορμού της περυσινής περιόδου και στην προσθήκη νέων και νεαρών παικτριών, πρόθυμων και ικανών να συμβάλλουν αποτελεσματικά στους στόχους της γυναίκειας ομάδας του συλλόγου μας.

Ο Coach Παντελής Καλογερόπουλος

Ο Παντελής Καλογερόπουλος έχει διατελέσει βοηθός στη γυναικεία ομάδα του Αγίου Νικολάου Παλλήνης (2011-20), προπονητής στα τμήματα παίδων/παμπαίδων/ακαδημιών (2015-18) και βοηθός στην ομάδα νέων (2016-17) του ΚΑΟ Μελισσίων, καθώς και προπονητής στις ακαδημίες του ΑΣ Παπάγου (2013-14). Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε πολλά camps του ΚΑΟ Μελισσίων και της Ολυμπιάδας Παπάγου.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα κορασίδων, παγκορασίδων και νεανίδων στον Άρη Χολαργού και υπεύθυνος αναπτυξιακού ακαδημιών.

Ως αθλητής, έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με τον Αργοναύτη Ραφήνας, ΚΑΟ Μελισσίων έχοντας συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ανδρικής μας ομάδας, ΑΣ Παπάγου και ΑΟΝΑ.

Παντελής Καλογερόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του ΚΑΟ Μελισσίων και που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω αυτό το προπονητικό άλμα. Βρίσκω πάλι φίλους και ανθρώπους που έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Ελπίζουμε αυτό που θα δημιουργήσουμε να είναι κάτι δυνατό και να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε όρεξη για δουλειά και υπομονή, και ελπίζουμε το πλάνο το οποίο θα ακολουθήσουμε να μας δικαιώσει.»