Print this page

Νικολαϊδου-Δήμου το τεχνικό δίδυμο του Κρόνου

Written by  Ιουν 23, 2020

Η επιτυχής πορεία του Κρόνου Αγίου Δημητρίου από την ημέρα που ανέλαβε «τιμόνι» του η Νένα Νικολαΐδου οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και η Ελληνίδα τεχνικός θα οδηγήσει την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στο πλευρό της θα έχει, ως βοηθό, τον Θάνο Δήμου, ο οποίος παράλληλα θα προπονεί και το τμήμα Νεανίδων.


Η ανακοίνωση:

Ν. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ - Θ. ΔΗΜΟΥ
Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας.

Το Δ.Σ του Γ.Σ. Κρόνος αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας του με την τεχνικό της γυναικείας ομάδας Νένα Νικολαΐδου η οποία θα έχει και την επίβλεψη όλων των γυναικείων τμημάτων των υποδομών του συλλόγου.

Η νεαρή τεχνικός ανέλαβε την ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο στο μέσον της φετινής χρονιάς, και κατόρθωσε -πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία- να την διατηρήσει στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η επιτυχής πορεία της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της και η επίτευξη των στόχων, που είχαν τεθεί από την αρχή της συνεργασίας, εδραίωσαν την εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπο της.

Άμεσος συνεργάτης της θα είναι ο Θάνος Δήμου, προπονητής με εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ που ταυτόχρονα αναλαμβάνει και τις νεανίδες του συλλόγου.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους για την δημιουργία μιας Ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ