Print this page

Με τον Σπύρο Γεωργουδάκη η ΑΕΚ Περιστερίου στην Α2

Written by  Ιουν 29, 2020

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Σπύρο Γεωργουδάκη, ανακοίνωσε η ΑΕΚ Περιστερίου, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλάβει την καθοδήγηση του Γυναικείου τμήματος, το οποίο τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.  



Η ανακοίνωση:

H ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ο οποίος  θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Γυναικείου
τμήματος, το οποίο τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

 Ο κ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ έχει πλούσιο βιογραφικό και θητεία μέχρι σήμερα στον: Κ.Ο. Χολαργού (ακαδημίες έως Εφηβικό τμήμα) από το 2008 έως και το 2017 (από το 2015 έως και το 2017 ήταν και υπεύθυνος ακαδημιών στον Κ.Ο. Χολαργού), στον ΑΚΟ  Άρη Χολαργού όπου διετέλεσε προπονητής στο Γυναικείο τμήμα, κατέκτησε την άνοδο από την Β΄ΕΣΚΑ Γυναικών στην Α' ΕΣΚΑ Γυναικών τη σεζόν 2016-2017 και  τη σεζόν 2018-2019 κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών ΕΣΚΑ διατηρώντας πάντα την ομάδα του ΑΚΟ Άρη Χολαργού στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ ΕΣΚΑ Γυναικών και στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού που είναι προπονητής ακαδημιών από το 2017 ενώ από το 2019 είναι και υπεύθυνος ακαδημιών.

Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ. Η πείρα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, το ήθος του και την αγάπη του για το μπάσκετ θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Σύλλογό μας.

Με την έλευση του κ.ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που είχε στην θέση του προπονητή του Γυναικείου τμήματος και προχωράει τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εύχεται στον κ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ καλή σεζόν και μια μακροχρόνια συνεργασία του εν λόγω προπονητή με τον Σύλλογο.