Print this page

Στο τιμόνι του Παναθλητικού για 4η σεζόν η  Διαβολεμένου 

Written by  Ιουν 30, 2020
Στο τιμόνι του Παναθλητικού θα συνεχίσει να βρίσκεται η Βιβή Διαβολεμένου,  για 4η συνεχόμενη χρονιά, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους. 
 
Η ανακοίνωση:
 
?Η Βιβή Διαβολεμένου για 4η χρονιά στον Παναθλητικό?
..
?Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την κόουτς Βιβή Διαβολεμένου για 4η συνεχόμενη χρονιά. Συνεχίζουμε το αναπτυξιακό μας πλάνο με την προώθηση κι άλλων νέων κοριτσιών
..
?Η κόουτς Βιβή δήλωσε: «Οι συνθήκες στον Παναθλητικό είναι ιδανικές για τον κάθε προπονητή. Χαίρομαι που ο σύλλογός μας, δίνει προτεραιότητες στις Ελληνίδες αθλήτριες. Εύχομαι οι προτάσεις της διοίκησης να συνεχίσουν να βρίσκουν απήχηση σε πολλές άλλες γυναικείες ομάδες και είμαι σίγουρη ότι σύντομα αρκετοί «θα αναγκαστούν» να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ. Εμείς τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο ρόστερ μας κι άλλα νεαρά κορίτσια. Είναι ωστόσο απαραίτητη η παραμονή κάποιων έμπειρων αθλητριών απ το περσινό ρόστερ κι ελπίζω ότι οι συζητήσεις μας θα έχουν θετική κατάληξη. Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε βάση στα 2 αναπτυξιακά μας τμήματα (νεανίδες & κορασίδες) που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους . Πριν από κάποια χρόνια όλο αυτό φαινόταν πολύ μακρινό. Ήρθε όμως η εποχή που ο σύλλογος καρπώνεται την επένδυση στα νεαρά κορίτσια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και εύχομαι υγεία σε όλους ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε».
..
#panathlitikos_sykeon #renewal #coach #team #trusttheprocess?