Print this page

Αποχαιρέτησε Λύμουρα ο ΠΑΟΚ

Written by  Ιουλ 10, 2020
Μετά από τέσσερα χρόνια οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και της Λολίτας Λύμουρα χώρισαν με τις δυο πλευρές να ευχαριστούν η μια την άλλη για την κοινή πορεία τους.
 
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
 
Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την Λολίτα Λύμουρα για τις υπηρεσίες και τις αξίες που πρόσφερε στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια κόσμησε με την παρουσία της το τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφερε και την ψυχή της μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.

Για εμάς, αποτελεί παίκτρια-ορόσημο και της ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον.

Αντίο Λολίτα, σε ευχαριστούμε για όλα!


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 
Η ανάρτηση της Λολίτας Λύμουρα:
 
Τέσσερα καλοκαίρια πριν, έπαιρνα την απόφαση να υπογράψω στον ΠΑΟΚ με χαρά αλλά και μια ανησυχία μέσα μου για το τι θα συναντήσω. Σήμερα αποχωρώ γεμάτη αγάπη, φίλους και μόνο υπέροχες στιγμές. Είχαν δίκιο όσοι μου έλεγαν ότι είναι εύκολο να πας στη Σαλόνικα και σε αυτή την ομάδα και άλλο τόσο δύσκολο να φύγεις. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όσα κάνατε για μένα και μου συμπεριφερθήκατε σαν να είμαι μέλος της οικογένειας σας. Ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή, τον πανταχού παρόντα Δημοκράτη Παπαδόπουλο, την ψυχάρα Βασίλη Αγγελίδη, τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε Βασίλη Μασλαρινό, αλλά και πολλούς ακόμα ανθρώπους ξεχωριστά που ήταν πίσω από τα φώτα και είναι αληθινοί φίλοι δικοί μου και του συλλόγου. Και last but not least τις συμπαίκτριες μου, το staff και όλο τον σύλλογο του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους!