Print this page

Καρέ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό

Written by  Ιουλ 29, 2020

Εβίνα Σταμάτη, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική σεζόν ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με τους "ερυθρόλευκους".



Η ανακοίνωση της Εβίνας Σταμάτη:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη. Η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Θρύλου δήλωσε :

«Είμαι χαρούμενη που ανανέωσα για 6η χρονιά και θα διεκδικήσω ξανά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όλους τους στόχους. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να ολοκληρωθεί η χρονιά ομαλά , χωρίς τα προβλήματα της περσινής»


Η ανακοίνωση της Άννας -Νίκης Σταμπολάμπρου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα στην ομάδα του Ολυμπιακού για τρίτη χρονιά. Είναι μία ομάδα που θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον κύριο Λεριώτη, τους προπονητές και όλο το σταφ που πλαισιώνει την ομάδα για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει τις επιτυχίες. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στους αγώνες και να κάνουμε πάλι χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση της Αγγελικής Νικολοπούλου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η  Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Αγγελική Νικολοπούλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα στοχεύει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε σε αυτή  την προσπάθεια, τιμώντας έτσι τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας».

Η ανακοίνωση της Άννας Σπυριδοπούλου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Σπυριδοπούλου. Η  Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε :

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε για μια ακόμη χρονιά να έρθουν τίτλοι στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά».