Print this page

Δανεικές στην Τερψιθέα Κούτρα και Προέδρου

Written by  Ιουλ 31, 2020

Την απόκτηση των Μαρίσα Κούτρα και Λουϊζα Προέδρου, με τη μορφή δανεισμού, από την Ελευθερία Μοσχάτου, ανακοίνωσε η Τερψιθέα Γλυφάδας.



Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με μορφή δανεισμού ενός έτους από την ομάδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία), των αθλητριών ΜΑΡΙΣΑΣ ΚΟΥΤΡΑ και ΛΟΥΪΖΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Η Μαρίσα, κατάγεται από την Πάρο και αγωνίζεται ως Guard. Στην ηλικία των 18 ετών, ήρθε για σπουδές στην Αθήνα και εντάχθηκε στην ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αετό Καλλιθέας. Πέρσι, στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με την Ελευθερία Μοσχάτου, είχε 5 λεπτά Μ.Ο. συμμετοχής, με αποκορύφωμα τα 22 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Η Λουΐζα είναι γεννημένη το 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις Forward & Center! Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αγωνιστεί τα τελευταία 3 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, με τις ομάδες της Μάνδρας και του Ατρομήτου!
Τα δύο νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια, είναι άριστοι χαρακτήρες, έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας του Coach Βαγγέλη Βασιλάκου (
Vagelis Vasilakos)!

Μαρίσα και Λουΐζα, σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε Υγεία και πολλές Επιτυχίες!

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες, στο σωματείο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, για τη συνεργασία!