Print this page

«Να γυρίσω ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάντα στην καρδιά μου η Νίκη Λευκάδας»

Written by  Ιαν 23, 2021

Η Laina Snyder, αποχώρησε από τη Νίκη Λευκάδας και υπέγραψε με την  AMICALE STEESEL από το Λουξεμβούργο μέχρι το τέλος της σεζόν.


Η Αμερικανίδα Power Forward ξεκίνησε τη σεζόν με την ομάδα της Νίκης Λευκάδας,αλλά λόγω του Covid-19 και της επακόλουθης αναστολής του ελληνικού πρωταθλήματος, κατέληξε σε συμφωνία με τη Νίκη Λευκάδα για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της.

Η Laina Snyder, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου δήλωσε στο agapotobasket.gr : «Η αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, αλλά η αβεβαιότητα σχετικά με την συνέχιση της σεζόν στην Ελλάδα με οδήγησε να επιλέξω την ευκαιρία να παίξω πάλι μπάσκετ σε μια νέα χώρα. Είμαι στεναχωρημένη που δεν θα επιστρεψω στη Λευκάδα και την Ελλάδα. Η ομάδα και η διοίκηση της στάθηκαν υπέροχα στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια του χρόνου μου εκεί και καθ 'όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Δεν μπορω να τους ευχαριστώ αρκετά για την καλοσύνη και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες. Η ομάδα της Νίκης Λευκάδας θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ατζέντη μου Σωτήρη Λιόμα απο την EliteBasketballAgents για την εξαιρετική συνεργασία και τον επαγγελματισμό του στη διευκόλυνση αυτής της συμφωνίας. Κλείνω με την ευχή να γυρίσω ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε αυτήν την υπέροχη χώρα».