Print this page

Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα η MacKay

Written by  Ιουν 16, 2021

Επιστροφή στην Ελλάδα για την την Samantha MacKay, η οποία θα καλύψει τη θέση της βασικής play maker της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα των Ιωαννίνων είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα της Αμερικανίδας στην Ελλάδα, μετά τον Παναθηναϊκό και τη Νίκη Λευκάδας.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Samantha MacKay, η οποία θα καλύψει τη θέση της βασικής play maker της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Sam είναι γεννημένη στις 24-05-1991 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Λευκάδας (23.3π, 2.7ρ., 3.3ασ., 1.3κλ. σε 3 αγώνες) ενώ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό όπου σε 20 αγώνες είχε 14,3 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 5,6 ασσίστ.

To νέο απόκτημα του ΠΑΣ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καρέρα μου φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα! Τα τελευταία χρόνια είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας και ανυπομονώ για τη συνεργασία μας τη χρονιά που έρχεται! Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και αναμένω να ξεκινήσουμε με τις συναθλήτριές μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ για την πίστη τους σε μένα και για την ευκαρία αυτή που μου δίνουν!”

Welcome to our family Sam!

Πηγή και φωτό: ΠΑΣ Γιάννινα WBC