Print this page

Για 5η χρονιά στο τιμόνι του Παναθλητικού η Διαβολεμένου

Written by  Ιουν 24, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Βιβή Διαβολεμένου, η οποία θα συνεχίσει για 5η διαδοχική χρονιά,ανακοίνωσε ο Παναθλητικός Συκεών.

Η ανακοίνωση:

Για 5η χρονιά στο τιμόνι του Παναθλητικού η Διαβολεμένου!

«Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την coach Βιβή Διαβολεμένου η οποία θα συνεχίσει για 5η συνεχόμενη χρονιά να ηγείται του προπονητικού επιτελείου των γυναικών του συλλόγου».

Η πολύπειρη coach μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε: Ο Παναθλητικός είναι η οικογένειά μου και θεωρώ ότι υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα η οποία ελπίζω να συνεχιστεί για χρόνια. Χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει ανεβάσει τον πήχη και στα αναπτυξιακά τμήματα όπου τη φετινή χρονιά οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Καμαρώνω παράλληλα που πολλά ταλέντα από αυτά τα τμήματα είναι ήδη ενεργά μέλη της γυναικείας ομάδας. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός μας. Να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την εξέλιξη των αθλητριών μας. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί σύλλογοι στην Ελλάδα που να εφαρμόζουν ένα τόσο σπουδαίο πρόγραμμα για κορίτσια κάτι το οποίο άλλωστε επιβραβεύεται από τα 150 και πλέον κορίτσια που είναι μέλη των ακαδημιών και των αναπτυξιακών μας τμημάτων.
Ο σχεδιασμός για τη φετινή χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει παρότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα αγωνιστούμε στην ίδια ή στην μεγαλύτερη κατηγορία. Αναμένουμε τις τελικές προκηρύξεις και είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο αν και σίγουρα αποτελεί οξύμωρο να ακούγονται όσα ακούγονται για την Α1 με προσθήκη επιπλέον ξένης ή κοινοτικής αθλήτριας. Εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε από την προτεραιότητα που δίνουμε στις νέες Ελληνίδες αθλήτριες. Άλλωστε αποτελεί προνόμιο για το σύλλογο το ότι ήδη έχει στο ρόστερ του αρκετές νέες και ταλαντούχες αθλήτριες όπως η Βαντσιούρη, η Μυγδαλιά, η Αθανάτου, η Μπαξεβάνου, η Σταματάκη, η Αντωνίου που θα πλαισιωθούν όπως κάθε χρόνο από κάποιες έμπειρες και καταξιωμένες αθλήτριες. Περιμένουμε βέβαια να μιλήσουμε και με τα υπόλοιπα ταλαντούχα κορίτσια του συλλόγου μας όπως η Μπαχαρίδου, η Κωνσταντινίδου, η Θεοδοσίου κι η Σιδηροπούλου αλλά και τις νεανίδες που θα τελειώσουν σε λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις τους. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τον Παναθλητικό σε όλα τα επίπεδα».

Στα υπόλοιπα νέα του συλλόγου, το βάρος έχει πέσει σε νεανιδες και κορασιδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και με αθλήτριες που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου.

Έτσι τον χορό των ανανεώσεων αναμένεται να ανοίξει η Μάρω Τράντα (29ετών, 1.78, guard) η οποία όλοι ευελπιστούν να αποτελέσει και φέτος τον ηγέτη της περιφερειακής γραμμής του συλλόγου ενώ ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και με 2 πολύ σπουδαίες αθλήτριες από την πρωτεύουσα με στόχο να τις προσελκύσει να ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη και να ηγηθούν της γυναικείας ομάδας σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται τη νέα σεζόν.