Print this page

Επέστρεψε η Cooper στον ΠΑΣ Γιάννινα

Written by  Ιουλ 03, 2021

Την επιστροφή της Καναδής Samantha Cooper στο ρόστερ της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ομάδας μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή της Καναδής Samantha Cooper στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. 

Η Cooper η οποία αγωνίστηκε στον ΠΑΣ στο ξεκίνημα της σεζόν 2020-21, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομάδα, η οποία κινήθηκε μεθοδικά για να την εντάξει ξανά στο δυναμικό της. 

Η Sam στους 4 αγώνες που πήρε μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο είχε 24.3 πόντους, 10,3 ριμπάουντ με 60% στα δίποντα και 58% στα τρίποντα, ενώ αναδείχτηκε και 2 φορές MVP της αγωνιστικής.

Η 26χρονη αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, θυμίζουμε πως τη σεζόν 2019-20 αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ στο σουηδικό πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη γαλλική LFB Tarbes Gespe Bigorre έχοντας 3,8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ σε 9 αγώνες.

Η ύψους 1,88 forward, γεννημένη στο Ontario του Καναδά, δήλωσε ενθουσιασμένη που επιστρέφει σπίτι, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: 

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο “σπίτι” στον ΠΑΣ την επόμενη σεζόν! Είχαμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα την περασμένη σεζόν πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας, και ευελπιστώ να το χτίσουμε αυτό ξανά φέτος. Ανυπομονώ να ξαναδώ τις συμπάιχτριές μου, τους προπονητές και τους φιλάθλους της ομάδας σύντομα! ΠΑΜΕ ΠΑΣ!”

Welcome Home Sam! Samantha Cooper