Print this page

"Ψήλωσε" ο ΠΑΟΚ με την Αντιγόνη Χαιριστανίδου

Written by  Ιουλ 08, 2021
Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αντιγόνη Χαιριστανίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, που πρόσθεσε ύψος και ποιότητα στη ρακέτα του.
 

Η ανακοίνωση: 

 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένη στις 03/10/1990, η Αντιγόνη Χαιριστανίδου αγωνίζεται τόσο ως Small Forward όσο και ως Power Forward, και έχει ύψος 188cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της σε γυναικείο επίπεδο από τον ΑΟΚ Βέροιας το 2004, στον οποίο έμεινε μέχρι και το 2009. Στον σύλλογο της Ημαθίας ως νεάνιδα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ βρέθηκε και σε δύο χρονιές στην κορυφαία πεντάδα του.

Το 2009 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για αγωνιστεί για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, για μία σεζόν, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο Παναθλητικός Συκεών, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2014. 

Η αγωνιστική σεζόν 2014-2015 την βρήκε στην Λευκάδα, όπου και αγωνίστηκε με την φανέλα της τοπικής Νίκης. Εκεί έμεινε μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, για να επιστρέψει στη συνέχεια στον Παναθλητικό Συκεών. 

Από το 2017 μέχρι και την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν στον Παναθλητικό Συκεών, καθώς η ίδια επιλέγει να αγωνίζεται σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης για προσωπικούς της λόγους. 

Θεωρείται μία από τις καλύτερες Forward στην Ελλάδα, και με την ποιότητα της θα βοηθήσει τα μέγιστα να επιτευχθούν οι στόχοι του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Αντιγόνη Χαιριστανίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τεράστια τιμή για εμένα και νιώθω περήφανη που θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη και τον προπονητή, Κώστα Κεραμιδά, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι μία υγιή αγωνιστική χρονιά».

Καλώς ήρθες Αντιγόνη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ