Print this page

Το staff του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Written by  Αυγ 23, 2021

Το staff του τμήματος μπάσκετ γυναικών, δίπλα στην προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Συνεργάτης της ελληνίδας προπονήτριας θα είναι ο Ανδρέας Ζιάκας και νέος άμεσος συνεργάτης της θα είναι ο κόουτς Γιώργος Τσεμπέρης. Ο Λεωνίδας Χριστακίδης παραμένει ο γυμναστής της ομάδας και  φυσιοθεραπευτές θα είναι οι Ναπολέων Χαρίσης και Δημήτρης Χριστοδουλάκης.


Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει το staff των πρωταθλητριών Ελλάδας δίπλα στην προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Συνεργάτης της τεχνικού του «τριφυλλιού» θα είναι για ακόμα μια χρονιά ο Ανδρέας Ζιάκας που προσέφερε τα μέγιστα από την πλευρά του για να επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη θέση.

Ο νέος άμεσος συνεργάτης της θα είναι ο κόουτς Γιώργος Τσεμπέρης, ο οποίος πέραν της συμμετοχής του στο τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας, θα είναι παράλληλα προπονητής στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων.

Ο Τσεμπέρης έχει πλούσιο βιογραφικό και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των γυναικείων ομάδων του Πρωτέα Βούλας και του Πανιωνίου ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτινγκ και τεχνικός διευθυντής στον Πρωτέα Βούλας.

Ο Λεωνίδας Χριστακίδης θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο γυμναστής της ομάδας, επιφορτισμένος στο σημαντικό έργο να έχει τις πρωταθλήτριες στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και βοηθός γυμναστή θα είναι ο Ανδρέας Φραντζεσκάκης.

Τέλος, φυσιοθεραπευτές του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟ για μια ακόμα σεζόν θα είναι οι Ναπολέων Χαρίσης και Δημήτρης Χριστοδουλάκης.