Print this page

Βελτσίστας και Παπαδοπούλου για την άνοδο του Εύνικου

Written by  Απρ 18, 2022

Ο προπονητής του Εύνικου, Γιώργος Βελτσίστας και η αρχηγός της ομάδας, Αναστασία Παπαδοπούλου, μίλησαν στο EOK WebRadio μετά τη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας σε έναν συγκλονιστικό αγώνα και την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

Ο κόουτς Γιώργος Βελτσίστας τόνισε:

«Αρχικά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας που έμεινε στο γήπεδο για να μας χειροκροτήσει. Είναι μια σπουδαία ομάδα και είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα τα ξαναπούμε στην Α1 Κατηγορία. Ξέραμε ότι θα είναι ντέρμπι ο αγώνας. Στο τέλος βάλαμε τα μεγάλα σουτ κι ελέγξαμε το ρυθμό.

Ήμασταν κοντά σε ποιότητα με τον Πρωτέα κι έγινε ένας μεγάλος αγώνας. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, στη διοίκηση και ειδικά στον πρόεδρο τον κύριο Χρήστο Παππού. Στον αντιδήμαρχο, κύριο Μαυροειδή, στο τεχνικό τιμ που όλη τη χρονιά ήταν δίπλα μου, στην έφορό μου αλλά και στους φίλους μου που μου έδωσαν δύναμη.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία που έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Προσωπικά, είμαι νέος, τώρα κάνω τα βήματά μου και είμαι χαρούμενος που είχαμε τέτοια επιτυχία στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα»

Όσο για την εξέλιξη του αγώνα; «Είχα εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου και στα τελευταία λεπτά μίλησε η προσωπικότητα. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να νικήσουμε. Πάντως ήταν απίστευτο το πάθος και για τις δύο ομάδες»

Για το στίγμα του Εύνικου στην Α1 πλέον με δεδομένο το χρυσό παρελθόν της ομάδας: «Εχουμε μεγάλη ιστορία με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Υπάρχει πλάνο. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να πανηγυρίσουμε και μετά το Πάσχα θα τα βάλουμε όλα κάτω. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Θα πρέπει να τονίσω κάτι: Έχουμε τρία τέσσερα παιδιά στην ομάδα που τα έχω από τα μίνι και γι’ αυτό είμαι υπερήφανος. Όπως επίσης και για τις πιο μεγάλες αθλήτριες της ομάδας που τις έχουμε από παιδιά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας»

Η αρχηγός του Εύνικου, Αναστασία Παπαδοπούλου, υπογράμμισε από την πλευρά της:

«Συγχαρητήρια στον Πρωτέα Βούλας που ήταν πολύ ανταγωνιστικός και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που μας χειροκρότησαν στο τέλος. Πιστεύω ότι τους αξίζει να παίξουν στην Α1 Κατηγορία και θα τα καταφέρουν. Εμείς δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε το παιχνίδι, το οποίο άλλωστε περιμέναμε πως και πως. Είχαμε περισσότερη θέληση και πάθος και είμαστε πολύ χαρούμενες.

Η απονομή ήταν η επιβράβευση και γι’ αυτό ήμασταν τόσο συγκινημένες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς και τη διοίκηση και καταφέραμε να βρεθεί η ομάδα στην Α1. Ακόμα τρέμω που το σκέφτομαι, ήταν συγκινητική στιγμή.

Χαίρομαι που το πετύχαμε όλοι μαζί. Ο κόουτς με όλη αυτή την ένταση του αγώνα, κατάφερε να μας ηρεμήσει και μας βοήθησε πολύ. Ήμασταν πολύ κοντά η μία στην άλλη κι αυτό ήταν το κλειδί ώστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν»