Print this page

Επέστρεψε η Μούλη στον Παναθηναϊκό

Written by  Μάι 25, 2022
Η Ρούλα Μούλη επιστρέφει στην ομάδα του Παναθηναϊκού, με την ιδιότητα της γυμνάστριας, με τους πράσινους να ανακοινώνουν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι η πρώην αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών, Ρούλα Μούλη επιστρέφει στην ομάδα με την ιδιότητα της γυμνάστριας.

Ένα χρόνο ακριβώς (24/5/21) μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, η Ρούλα Μούλη επιστρέφει στο «τριφύλλι» με διαφορετικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των αθλητριών για τη νέα σεζόν.

Η Μούλη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γυμναστικής και του μπάσκετ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Ρούλα Μούλη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και επιστρέφω από άλλο πόστο μετά από έναν χρόνο! Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση της Διοίκησης και της coach Ελένης Καπογιάννη, τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την Λολίτα Λύμουρα και τον Σωτήρη Πανταλέων! Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και να επιστρέψει στην κορυφή!»