Print this page

Στα «πράσινα» συνεχίζει η Κωτούλα

Written by  Μάι 31, 2025
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Κωτούλα για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026 ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.


Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Κωτούλα για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σε μια σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς έδωσε και φέτος τα χέρια με τη Φαίη Κωτούλα .

Αυτή θα είναι η έκτη χρονιά που θα συνεχίσει την καριέρα της με την πράσινη φανέλα η γκαρντ από την Κοζάνη. Η 31χρονη αθλήτρια έχει συμβόλαιο …καρδιάς με τον Παναθηναϊκό και θα μπει και φέτος στο παρκέ να διεκδικήσει όλους τους τίτλους.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com η Κωτούλα ανέφερε «Για μένα πλέον τα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό, είναι συμβόλαια…καρδιάς. Αυτή θα είναι η έκτη μου χρονιά στην ομάδα και είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι εδώ για να ενισχύσω την προσπάθεια της ομάδας στη διεκδίκηση των τίτλων.

Ο Σύλλογος με στήριξε σε μια δύσκολη στιγμή και εγώ είμαι εδώ για να τον ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»