Print this page

Μπουμπούς: «Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια»

Written by  Οκτ 18, 2016

Η Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 είναι σίγουρα μια ημερομηνία που θα μείνει για καιρό, αν όχι για πάντα, χαραγμένη στο μυαλό των ανθρώπων και των φιλάθλων της Δάφνης καθώς ο σύλλογος του Αγίου Δημητρίου στην έκτη μόλις χρονιά που μετράει από τη δημιουργία του έδωσε το πρώτο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν καταγράφηκε όμως μόνο η πρώτη συμμετοχή στην Α1 αλλά και η πρώτη νίκη γεγονός που πανηγυρίστηκε από όλους όμως όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μπουμπούς στο agapotobasket.gr είναι μόνο ένα ροζ φύλλο αγώνα σε μια μεγάλη πορεία που έχει να κάνει ο σύλλογος προκειμένου πρωτίστως να σωθεί και να συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. 

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί ο Αθηναϊκός είναι μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος. Εμείς παλεύουμε να σωθούμε. Το ξεκίνημα αυτό είναι πολύ θετικό, μετράει πολύ η νίκη για τη βαθμολογία αλλά πρέπει να κερδίσουμε και ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με τον Άρη και πιο σημαντικό από αυτό επειδή ίσως έχουμε τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι θα κάνουμε εξίσου καλή συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, Πήγαμε το παιχνίδι στο ρυθμό που θέλαμε, σταματήσαμε τον Αθηναϊκό στους 47 πόντους που είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Και πάλι θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αθηναϊκό αλλά και σε εμάς».

Η αρχή είναι πάντα πολύ σημαντική και η Δάφνη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της ωστόσο ο προπονητής των νεοφώτιστων κρατάει μικρό καλάθι καθώς η διαδρομή είναι ακόμα πολύ μεγάλη και τίποτα δεν τελειώνει μόνο με ένα θετικό αποτέλεσμα. 

«Αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια πριν βγούμε είναι ότι σήμερα ξεκινάει η προσπάθεια μας και τελειώνει τον Απρίλιο. Δεν κοιτάμε μόνο ένα παιχνίδι αλλά στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα. Δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος ούτε τίποτα, θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια όσο είναι δυνατόν, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Σήμερα (σσ την Κυριακή) το παιχνίδι κρίθηκε στο ρυθμό, δεν αφήσαμε τον Αθηναϊκό να τρέξει, να πάει σε ελεύθερα σουτ και ελέγξαμε το παιχνίδι απόλυτα. Αυτό ήταν και το μυστικό της νίκης».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!