Print this page

Μαγαλιού: «Βασικό στοιχείο η ψυχραιμία μας»

Written by  Φεβ 14, 2017

Το ξεκίνημα της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπορεί να μην ήταν όπως το είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι της αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για μια ομάδα όπως ο Δικέφαλος του Βορρά. 

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης άρχισε να βρίσκει αγώνα με τον αγώνα το ρυθμό του και με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του οι νίκες ήρθαν με τελευταία την πολύ σπουδαία εκτός έδρας απέναντι στον Πρωτέα που από το μείον 15 πήρε το ροζ φύλο αγώνα στην παράταση. Αυτό το αποτέλεσμα πέρα από τους δυο βαθμούς που τον ανεβάζουν στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και το ψυχολογικό κέρδος από τον τρόπο που ήρθε δίνει στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και το απόλυτο πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα της Βούλας σε περίπτωση ισοβαθμίας. 

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για εμάς η οποία μας βοηθάει να ανέβουμε βαθμολογικά και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με καλύτερη ψυχολογία. Βασικό στοιχείο της νίκης αυτής η ψυχραιμία μας όταν το παιχνίδι ξέφυγε +15 υπέρ του Πρωτέα και μπορέσαμε να το ισορροπήσουμε. Η ομάδα πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την ίδια σοβαρότητα που έδειξε στη Βούλα» ήταν τα λόγια της Τούλας Μαγαλιού, εκ των πρωταγωνιστριών της ομάδας της μαζί με τη Λολίτα Λύμουρα, στον αγώνα της Κυριακής.