Print this page

Λειβάδης: «Στόχος είναι η τετράδα»

Written by  Αυγ 27, 2017

Μπορεί ο Φάρος Κερατσινίου να είναι ο ένας από τους τρεις νεοφώτιστους συλλόγους της φετινής Α1 ωστόσο οι παίκτριες που τον στελεχώνουν διαθέτουν δεκαετίες εμπειρίας στη μεγάλη κατηγορία με πολλές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις.


 
Ζωή Κεχαγιά, Έφη Γκριτζά, Αρχοντία Αλεξανδρίδου, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Λικέντρα Τζόνσον, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Ιωάννα Δίελα, Ρούλα Καλογήρου, Αριστέα Μαγκλάρα, Πωλίνα Σταμπούρλου και Βικτωρία-Κωνσταντίνα Γούναρη αποτελούν ένα αξιοζήλευτο σύνολο στα χέρια του Γιώργου Λειβάδη.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο agapotobasket.gr δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και έβαλε τον πήχη ψηλά για την ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία εκείνα που θέλει να δει στο παρκέ.

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα στην Α1. Μετά από πολλά χρόνια ανεβαίνει ξανά ο Φάρος και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το επίτευγμα. Κοντά μας είναι ο Βαγγέλης ο Τσάπας που μας έχει βοηθήσει ώστε να χτιστεί αυτή η ομάδα έτσι όπως έχει χτιστεί, με τέτοιες πολύ καλές παίκτριες. Εμείς θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να φτιάξουμε τη χημεία της ομάδας, που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό για να πάει μπροστά μια ομάδα, ώστε να πάμε όσο πιο καλά μπορούμε στην πρώτη μας χρονιά στην Α1. Σιγά σιγά με υπομονή και δουλειά όλα θα γίνουν.

Φυσιολογικά όλοι λένε ότι πάμε για δεύτεροι, πάμε για τετράδα . Εγώ δεν θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου. Είμαστε ομάδα με πολύ καλές παίκτριες. Πάμε για όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος είναι η τετράδα και από κει και πέρα ότι καλύτερο. Θα προσπαθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι».

Τι στοιχεία όμως θέλει να δει ο Έλληνας τεχνικός να βγάζουν οι παίκτριες του στο παρκέ; «Μυαλό. Αυτό είναι το νούμερο ένα στο μπάσκετ και να παίζουν η μια για την άλλη. Αυτό το κάνουν όλες μου οι ομάδες και αυτά τα δυο θα προσπαθήσω να τα πετύχω και φέτος».  

Last modified on Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 12:33
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!