Print this page

«Βασικό μας μέλημα είναι να γίνουμε οικογένεια»

Written by  Σεπ 12, 2017

Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η οποία θα αρχίσει και επίσημα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις αλλά και διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης της ομάδας που έχουν επιλέξει οι Άγγελος Τσίκληρας, Θάνος Νίκλας και Γιώργος Λιθόπουλος ενώ σιγά σιγά οι παίκτριες μπαίνουν και σε πιο αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα από τα φιλικά (έχει ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο διεθνές τουρνουά της Νίκης Λευκάδας που θα πραγματοποιηθεί 23-24 Σεπτεμβρίου στο νησί του Ιονίου).

Ο προπονητής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης Άγγελος Τσίκληρας μιλώντας στο agapotobaslet.gr στάθηκε στα περισσότερα στοιχεία τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά που έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας αλλά και στο νέο σύνολο που θα παραταχθεί στο παρκέ με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

"Ξεκινήσαμε σχετικά πιο νωρίς γιατί έχουμε βάλει περισσότερα πράγματα στην προπόνηση μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε το βασικό κορμό της ομάδας από την περσινή και προ-περσινή χρονιά. Θέλουμε να γίνουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε ομάδα, να αποκτήσουμε χημεία, να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον και να μπορέσουμε αυτό σιγά σιγά να το βγάλουμε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής, έχοντας ήδη διανύσει την πρώτη περίοδο προετοιμασίας, τα πράγματα δένουν αρκετά καλά. Υπάρχει πολύ όρεξη και καλή διάθεση παρόλη την κούραση τους από τη μεγάλη σε ποσότητα και ένταση προπόνηση που κάνουν. Μέρα-μέρα, βδομάδα-βδομάδα προχωράμε.

Η ταυτότητα που χαρακτήριζε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει και φέτος είναι το να ξεκινάμε και να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ανταγωνιστικοί. Η άμυνα μας είναι το δυνατό μας σημείο και φέτος θα είναι πιστεύω ακόμα πιο έντονο αυτό. Φέτος επίσης θα μπορούμε να πάρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα από την περιφέρεια κάτι είχαμε μεν αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό την περσινή χρονιά. Το βασικό από όλα είναι ότι θέλουμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ, να το ευχαριστηθούμε καταρχήν εμείς και μετά και ο κόσμος που το βλέπει.

Δεν μπορώ να μην κάνω αναφορά στα παιδιά που ήταν μαζί μας πέρυσι και φέτος δεν θα είναι, όπως η Πωλίνα και η Ρία, παιδιά που βοηθήσανε πάρα πολύ την ομάδα. Θέλαμε φέτος να βάλουμε λίγο παραπάνω εμπειρία στο κομμάτι αυτό, θεωρώ ότι τα κορίτσια που ήρθαν  μπορούν και μας το δίνουν αυτό το πράγμα.

Πάντα σκοπός είναι να κάνεις βήματα μπροστά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Πάντα έχοντας υγεία, δουλεύοντας σωστά και μένοντας αγαπημένοι, έχουμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε. Βασικό μας μέλημα είναι να γίνουμε οικογένεια ώστε μέσα από αυτή τη διαδικασία να κερδίσουμε πράγματα".

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!