Print this page

Ζότοβα και Κουτρόγιαννου στις ακαδημίες του Πανιωνίου

Written by  Ιουν 21, 2018

Ο σχεδιασμός του Πανιωνίου δεν σταματάει μόνο στο στήσιμο του αγωνιστικού τμήματος αλλά προχωράει δυναμικά και στο επίπεδο των Ακαδημιών. Προς αυτή την κατεύθυνση η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Τάνια Ζότοβα και την Ιωάννα Κουτρόγιαννου.



Η ανακοίνωση:

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής του Γυναικείου Μπάσκετ του Ιστορικού, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή και Προπονητή της Γυναικείας μας Ομάδας, Άγγελου Τσίκληρα.

Στο πλευρό του Προπονητή μας βρίσκεται πλέον η καταξιωμένη αθλήτρια [μέχρι πρότινος αγωνιζόμενη στα σαλόνια της Α-1], ρεκορντγούμαν συμμετοχών σε Α-1 & Α-2 καθώς και σε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και πετυχημένη προπονήτρια μέχρι τώρα των τμημάτων Υποδομής των Εσπερίδων Καλλιθέας, Τάνια Ζότοβα, η οποία ανέλαβε τα Τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων . Η Τάνια Ζότοβα, αθλήτρια που δίκαια έχει χαρακτηριστεί «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ», με πάνω από 30 χρόνια μπασκετικής παρουσίας και εμπειρίας, αφού ολοκλήρωσε τις πρώτες «αναγνωριστικές» προπονήσεις με τις αθλήτριες του Συλλόγου, δίνει πλέον το στίγμα του τρόπου λειτουργίας που θα ακολουθήσει το τμήμα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση έρχεται με την Ανακοίνωση της συμφωνίας για την έναρξη της συνεργασίας του τμήματος υποδομών, με την Ιωάννα Κουτρόγιαννου, εν ενεργεία assistant coach της Εθνικής Ομάδας Νέων Γυναικών και επί σειρά ετών μέλος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ.

Η καταγόμενη από την Ιτέα και διατελέσασα στο πρόσφατο παρελθόν μέλος του τεχνικού team τόσο της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, όσο και των αντίστοιχων Εθνικών Ομάδων Νέων Γυναικών & Νεανίδων, Ομοσπονδιακή προπονήτρια, συνεργάστηκε επί έξι έτη με το σωματείο ΑΣ Παπάγου, ενώ κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ θα αναλάβει το τμήμα των Νεανίδων.

Η Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ του Ιστορικού εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την επίτευξη της συμφωνίας συνεργασίας, δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους στο πλάνο της Ιωάννας Κουτρόγιαννου και αισθάνονται βέβαιοι ότι η παρουσία της στο Σύλλογο θα προσδώσει εκτός από κύρος, νέα πνοή στην Ανάπτυξη και Βελτίωση των Υποδομών.

Καλωσορίζουμε στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ την Ιωάννα Κουτρόγιαννου και την Τάνια Ζότοβα και ευχόμαστε σε αμφότερες, καλή επιτυχία στο Έργο τους. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν δύο ακόμη ονόματα προπονητών, που θα τις πλαισιώσουν.

   Η Διοικούσα Επιτροπή

του Γυναικείου Μπάσκετ