Print this page

Ανανέωσε η Ακρίβου, απέκτησε Αρβανίτη ο Παναθηναϊκός

Written by  Ιουλ 14, 2018

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Ακρίβου, αλλά και την απόκτηση της Όλγας Αρβανίτη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαργαρίτα Ακρίβου, για την σεζόν 2018-2019.

Γεννημένη στις 12 Iουνίου 1998, η Μαργαρίτα Ακρίβου έχει αγωνιστεί στις ομάδες Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων, Απόλλων Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά, Ίκαρος Καλλιθέας και Φάρος Κερατσινίου και αγωνίζεται στις θέσεις «3», «4» και «5».

Σε δήλωση της στο panathinaikos1908.gr η Ακρίβου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκομαι στην ίδια οικογένεια με νέους στόχους αυτή τη φορά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία».

 

Παράλληλα ο ΠΑΟ ανακοινώνει τη μεταγραφή της  Όλγας Αρβανίτη (1.83μ.)  , γεννημένης στις 12 Δεκεμβρίου 1981 που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και θα ενισχύσει τον Σύλλογο.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Μελισσια , Αγία Παρασκευή , Πεύκη , Καλύβια , Άρης Πετρούπολης και συμφώνησε για ένα χρόνο με το «τριφύλλι».

 Η Όλγα Αρβανίτη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη «Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου, είμαι στη διάθεση του Συλλόγου να δουλέψω και είμαι πολύ χαρούμενη. Ο ΠΑΟ έχει νέα παιδιά και για μένα είναι αξιοθαύμαστο που κάνει ο Σύλλογος αυτή την επένδυση».