Print this page

Ήττα από την Τόρουν για τη Νίκη Λευκάδας

Written by  Νοε 07, 2018

Χωρίς να δυσκολευτεί η πολωνική Ενέργκα Τόρουν επικράτησε στο Κλειστό της Λευκάδας με σκορ 44-74 της Νίκης Λευκάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Ενώ αμυντικά η ομάδα της Λευκάδας πήρε σχετικά καλό βαθμό απέναντι στο κατά πολλούς φαβορί του ομίλου, επιθετικά δεν μπόρεσε να διακριθεί. Αντιστάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες υπερέχοντας στα ριμπάουντ, πήραν με άνεση το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 9-10, 20-32, 34-54, 44-74

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ. 4, Τσινέκε Ε. 5, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 8, Γουόκερ 4, Μπαλτά 14 (2), Νάιτ 3 (1), Κοντογεώργου, Στιεπάνοβιτς 6

Ενέργκα Τόρουν (Σβίτεκ-Λέσκο): Κούνεκ 5 (1), Στάνκιεβιτς 15 (1), Μπέγκιτς, Σμιντ 2, Σκόμπελ 2, Τλούμακ 3 (1), Σαραουσκάιτε 8, Τρζέτσιακ 10, Σβάριτε 12 (1), Φιλντς 7 (1), Μάντιτς 10 (2)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Νίκος Δουβίτσας: «Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν είχαμε καλές επιστροφές στην άμυνα και ήμασταν πολύ κακοί στα ριμπάουντ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να βελτιωθούμε»

Ανθή Μπαλτά: «Συγχαρητήρια στην Τόρουν για τη νίκη. Παίξαμε καλά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Το τελικό σκορ δεν μας αφήνει περιθώρια να πούμε τίποτα για το ματς. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα παιχνίδια της Ευρώπης και οι διαφορές είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για περισσότερο χρόνο μέσα στο παιχνίδι»