Print this page

Πανελλήνιο Νεανίδων: Με νίκη των Χανίων η αυλαία της δεύτερης μέρας

Written by  Μάι 02, 2019

Με την αναμέτρηση Σύλλας Αιδηψού – ΟΑ Χανίων, άνοιξε η αυλαία της δεύτερης μέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος 2019, που διεξάγεται στην Ιστιαία.

Σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ, τα Χανιά επικράτησαν εύκολα του Σύλλα Αιδηψού με 36-59 για τη δεύτερη μέρα αγώνων της Τελικής Φάσης του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία.

Τα Χανιά ήταν... καταιγιστικά από το πρώτο δεκάλεπτο. Μετά το αρχικό 2-2 η ομάδα της Κρήτης με ένα σερί 0-18 προηγήθηκε με 2-20. Ο Σύλλας ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο μειώνοντας σε 8-23 (7΄33΄΄), όμως και πάλι τα Χανιά διατηρώντας το επιθετικό τους κρεσέντο ξέφυγαν με 8-31. Η διαφορά στο σκορ αυξάνονταν διαρκώς με την ομάδα της Κρήτης να επικρατεί με το τελικό 36-59.

Δεκάλεπτα: 4-20, 16-36, 23-55, 36-59

Διαιτητές: Γιακείμη, Φραγκούλη

Σύλλας Αιδηψού (Κουβαράς): Ρηγοπούλου, Καπόλου 1, Καπλανάι 4(1), Λούμη, Νίτσογλου 2, Τσαβόνι 13, Πατσούρα 2, Μαχαίρα 14(1), Σουλιάδη.  

Χανιά (Μανουσάκης): Πρασιανάκη 7(1), Δερμιτζάκη 6, Δρικάκη 2, Χαιρετάκη, Τσώνη 3, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη 8, Δασκουλίδου 18(4), Δασκαλάκη 4, Κοπάση, Σκουμπάκη 11(1).

Δηλώσεις

Τσαβόνι (αθλήτρια Σύλλα Αιδηψού): Μας λείπει η εμπειρία και δεν διαθέτουμε την ανάλογη δυναμικότητα που απαιτεί το τουρνουά. Συνεχίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε εμπειρίες και να μάθουμε από τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να αντλήσουμε εκείνα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν για το μέλλον. Η διοργάνωση είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα.  

Δασκουλίδου (αθλήτρια Χανίων): Μπήκαμε σοβαρά και δυνατά στο παιχνίδι, πιστέψαμε στη νίκη και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα δυνατό τουρνουά με όλες τις ομάδες να κοντράρονται και πιστεύω πως όλα θα κριθούν στα τελευταία ματς. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε εμπειρίες και είναι πολύ σημαντικές οι εικόνες που θα πάρουμε για τα επόμενα χρόνια που θα παίζουμε μπάσκετ. 

Πηγή και φωτό: basket.gr

Last modified on Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 20:27