Print this page

Συνεχίζει με Καντζιλιέρη ο Παναθηναϊκός

Written by  Ιουν 12, 2019

Για τρίτη σεζόν στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει ο Γιώργος Καντζιλιέρης καθώς ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο όλων των τμημάτων των  ακαδημιών.



Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Γιώργο Καντζιλιέρη για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος τεχνικός θα διανύσει τον σημαδιακό 13ο χρόνο στον ΠΑΟ, έχοντας καθίσει στον πάγκο όλων των τμημάτων των  ακαδημιών , ενώ αυτή  θα είναι η τρίτη του σεζόν στη γυναικεία ομάδα.

Στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία,  το «τριφύλλι» θα πορευτεί μαζί με τον κόουτς που ήταν στην τεχνική ηγεσία του σωματείου την περσινή δύσκολη σεζόν και ανέβηκε στην Α1  με μία μόλις ήττα,  ενώ  παράλληλα είχε συμμετοχή και στο φάιναλ φορ κυπέλλου.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι σημαδιακό το γεγονός ότι μπαίνω στον 13ο χρόνο συνεργασίας μου με τον Σύλλογο και θα ήθελα να συνδυαστεί με μια επιτυχημένη πορεία. Για μια ακόμα χρονιά,  διοίκηση, τεχνικό τιμ , αθλήτριες και κόσμος θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε τον Σύλλογο εκεί που ανήκει. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο διαχρονική ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ με τις περισσότερες συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι σε αυτή την παράδοση».