Print this page

Πανελλήνιο Κορασίδων: Πρώτη σκόρερ και πολυτιμότερη η Μποσγανά

Written by  Ιουν 26, 2019

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου στα Λουτρά Αιδηψού άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων. 

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Έλενα Μποσγανά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και παρέλαβε το έπαθλο από τον κ. Χρήστο Αλογοσκούφη, μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε..

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Έλενα Μποσγανά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που πήρε το βραβείο από τον κ. Νίκο Φαρμάκη, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ. 

Στην καλύτερη πεντάδα αναδείχθηκαν οι: Βαλεντίνα Τσαβόνι (Σύλλας Αιδηψού), Λαμπρινή Πολυμένη (ΠΑΟΚ), Έλενα Μποσγανά (Κρόνος Αγίου Δημητρίου), Άννα Μαρία Πρίφτη (Παναθηναϊκός), Γεωργία Γρηγοροπούλου (Κρόνος Αγίου Δημητρίου), με την απονομή να πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, κ. Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στην έκτη Καβάλα το αναμνηστικό παρέδωσε ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, κ. Δημήτρης Φεργαδιώτης. Στον πέμπτο ΟΑ Χανίων την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε., κ. Χρήστος Αλογοσκούφης. Στον τέταρτο ΠΑΟΚ τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε. κ. Γιώργος Χαρατσής. Στον τρίτο Σύλλα Αιδηψού τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε. κ. Χρήστος Αλογοσκούφης. Στο δεύτερο Παναθηναϊκό τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ κ. Νίκος Φαρμάκης. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Κρόνο Αγίου Δημητρίου τα μετάλλια απένειμαν οι κ.κ. Γιάννης Αλεξόπουλος και Νίκος Φαρμάκης,  ενώ το κύπελλο παρέδωσε στη νικήτρια ομάδα ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, κ. Γιάννης Αλεξόπουλος. 

Last modified on Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 21:29