Print this page

Συνεχίζει με Βερροιόπουλο και κρατάει το βασικό του κορμό ο ΕΦΑΟΖ

Written by  Αυγ 06, 2019

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βερροιόπουλο, για τρίτη διαδοχική χρονιά ανακοίνωσε η Διοίκηση της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, με άμεσο συνεργάτη του τον Κώστα Φατούρο.

Παράλληλα στον ΕΦΑΟΖ παραμένουν Δήμητρα Κεσσέ, Λούση Ζουρνή, Ευαγγελία Βαμβακά, Στέλλα Λιναρά, Χαρά Κυρίου, Γιώτα Κουρούβανη, Ευαγγελία Μπαλαμπάνη και Αγγελική Χόνι ενώ προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας και οι Τζούλη Στεφανίδου, Βαρβάρα Μυλωνάκη και Ντανιέλα Μούκα.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, σε συνέχεια της εξαιρετικής περσινής πορείας της ομάδας στο Νότιο Όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον coach Νίκο Βερροιόπουλο για 3η διαδοχική σεζόν. Άμεσος συνεργάτης του παραμένει ο coach Κώστας Φατούρος, ο οποίος παράλληλα αναλαμβάνει και το τμήμα Νεανίδων του Συλλόγου.

Έπειτα από εισήγηση του προπονητικού team, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον βασικό κορμό της ομάδας, η οποία θα αποτελείται και φέτος από τις αθλήτριες: Δήμητρα Κεσσέ, Λούση Ζουρνή, Ευαγγελία Βαμβακά και Στέλλα Λιναρά. Επίσης, παραμένουν οι αθλήτριες: Χαρά Κυρίου, Γιώτα Κουρούβανη, Ευαγγελία Μπαλαμπάνη και Αγγελική Χόνι.

Σημαντική προσθήκη στο roaster της ομάδας αποτελούν οι αθλήτριες: Τζούλη Στεφανίδου (Πανιώνιος), Βαρβάρα Μυλωνάκη (Τερψιθέα Γλυφάδας) και Ντανιέλα Μούκα (Σπόρτινγκ), τις οποίες και καλωσορίζουμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες: Εριφύλη Σατρατζέμη, Κέλλυ Καραβέλη, Άννα Βυζεντίνη και Καλλιόπη Λέρη για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στους προσωπικούς και αθλητικούς τους στόχους.

Ευχόμαστε στους προπονητές και τις αθλήτριες της ομάδας μία υγιή, δημιουργική και επιτυχημένη αθλητική χρονιά.