Print this page

«Air» Χαραλαμπόπουλος… «πέταξε» στο All Star νέων

Written by  Μαρ 08, 2014

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του Παναθηναϊκού ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game νέων, επικρατώντας στον τελικό του Κώστα Μήτογλου του Άρη.

 

Ο 17χρονος παίκτης του «τριφυλλιού», που αποτελεί μία από τις πιο λαμπρές ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ, πέρασε εύκολα στον τελικό, συγκεντρώνοντας στις πρώτες του προσπάθειες 48 και 43 βαθμούς αντίστοιχα. Απέναντί του βρέθηκαν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο κάρφωμα συγκεντρώνοντας 48 βαθμούς, ωστόσο, απέτυχε στις δύο επόμενες προσπάθειές του, με συνέπεια να αποκλειστεί, καθώς και ο Κώστας Μήτογλου και Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν 41 και 44 βαθμούς σε κάθε τους προσπάθεια. Στην επιπλέον προσπάθεια που ακολούθησε, ο παίκτης του Άρη κατάφερε να περάσει στον τελικό, με ένα κάρφωμα που συγκέντρωσε 47 βαθμούς έναντι μόλις 40 της προσπάθειας του Αγραβάνη.

Στον τελικό, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συγκέντρωσε 92 βαθμούς με τις προσπάθειές του (48-44), επικρατώντας τελικά του Κώστα Μήτογλου που συγκέντρωσε 91 (48-43).

Ο νικητής του διαγωνισμού κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του και ανυπόμονος να βρεθεί στον διαγωνισμό καρφωμάτων του μεγάλου AllStarGameαπέναντι στον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Τζέιμς Γκιστ.