Print this page

Η επιστροφή στο «χωριό» για την Άρτεμις Σπανού

Written by  Σεπ 16, 2019
Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για την Άρτεμις Σπανού, η οποία όπως είναι γνωστό την επόμενη αγωνιστική σεζόν, θα φορέσει τη φανέλα της Πολκοβίτσε, όπως και τη σεζόν 2017-18, οπότε και κατέκτησε το πρωτάθλημα Πολωνίας.
 
Η διεθνής πάουερ φόργουορντ, βρίσκεται εδώ και δυο εβδομάδες στην Πολωνία και μοιράζεται τις πρώτες της εντυπώσεις, από την επιστροφή στο «χωριό», όπως αποκαλεί την πόλη του Πόλκοβίτσε, μέσω του προσωπικού της blog στο Agapotobasket.gr.
 
 
«Καλησπέρα στην ωραία παρέα μας.
 
Για όσους δεν το ξέρουν, φέτος θα βρίσκομαι στην Πολωνία για χάρη της ομάδας του Πολκοβίτσε. Με την ομάδα που κατέκτησα το πρώτο μου επαγγελματικό πρωτάθλημα και πέρυσι επίσης αγωνιζόταν η Στέλλα. Σε γνώριμα δηλαδή μέρη θα είμαι φέτος και οι πρώτες δυο εβδομάδες στο «χωριό» (όπως το αποκαλώ εγώ χα χα, γιατί είναι μια μικρή πόλη μιάμιση ώρα από το Βλοτσλάβ) , πέρασαν σχετικά γρήγορα λόγω προσαρμογής και δυνατών προπονήσεων προετοιμασίας και τώρα πια έχουμε μπει στο στάδιο των φιλικών παιχνιδιών για να δέσει η ομάδα και να είμαστε έτοιμες για το πρώτο επίσημο που είναι στις 6 Οκτώβρη.
 
Νεανική αρκετά η ομάδα φέτος. Κάτι το οποίο είναι θετικό και αρνητικό. Αρνητικό γιατί μας λείπει η εμπειρία σίγουρα αλλά θετικό γιατί το καλύπτουμε με την ενέργεια μας. Επίσης η ομάδα θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη, στο Eurocup, όποτε περισσότερα ταξίδια και παιχνίδια για εμάς. Σίγουρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, η ομάδα έχει στόχους και με αυτό έρχονται και οι απαιτήσεις σαφώς!
 
Ρεπό είχε την Κυριακή η ομάδα και έχω έρθει στο μικρό καφέ μας που έχουμε και τους μαθαίνω να φτιάχνουν φραπέ!!!! Δεύτερη χρονιά μου εδώ όποτε πρέπει να βοηθήσω στο να κάνουμε τον καφέ μας ακόμα πιο διάσημο.
 

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλή σεζόν να έχουμε με υγεία!»