Print this page

7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων στο ΣΕΦ

Written by  Ιουλ 09, 2014

Πρεμιέρα σήμερα στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων που θα διεξαχθεί το διάστημα από 9 έως 13 Ιουλίου στο Σ.Ε.Φ. με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 δικηγόρων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά αποτελεί θεσμό και κάθε χρόνο παίρνουν μέρος εκατοντάδες δικηγόροι, ενώ συμμετοχή δηλώνουν και εκπρόσωποι των δικηγορικών συλλόγων Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας – Αμμοχώστου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ομίλους, ενώ οι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο και οι τελικοί για την Κυριακή 14.00 και 16.00 αντίστοιχα.

Πολυνίκης του θεσμού είναι η ομάδα « Aριστοτέλης » του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που επικράτησε σε όλες τις διοργανώσεις, εκτός από αυτήν του 2012, στην οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Aθηνών. Οι όμιλοι του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων έχουν καταρτιστεί ως εξής: 1ος  Αριστοτέλης (Δ.Σ.Θ.), Ρόδος, Λευκωσία, Νόμος(Δ.Σ.Θ.), 2ος Αθήνα, Θέμις (Δ.Σ.Θ.), Λάρνακα-Αμμόχωστος, Χανιά, 3ος Σέρρες, Χαλκιδική, Πειραιάς, Κόρινθος, 4ος Λεμεσός, Βέροια, Ηράκλειο, Πάτρα.  

                   Περισσότερες πληροφορίες: www.sef-stadium.gr