7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων στο ΣΕΦ

Written by  Ιουλ 09, 2014

Πρεμιέρα σήμερα στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων που θα διεξαχθεί το διάστημα από 9 έως 13 Ιουλίου στο Σ.Ε.Φ. με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 δικηγόρων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά αποτελεί θεσμό και κάθε χρόνο παίρνουν μέρος εκατοντάδες δικηγόροι, ενώ συμμετοχή δηλώνουν και εκπρόσωποι των δικηγορικών συλλόγων Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας – Αμμοχώστου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ομίλους, ενώ οι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο και οι τελικοί για την Κυριακή 14.00 και 16.00 αντίστοιχα.

Πολυνίκης του θεσμού είναι η ομάδα « Aριστοτέλης » του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που επικράτησε σε όλες τις διοργανώσεις, εκτός από αυτήν του 2012, στην οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Aθηνών. Οι όμιλοι του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων έχουν καταρτιστεί ως εξής: 1ος  Αριστοτέλης (Δ.Σ.Θ.), Ρόδος, Λευκωσία, Νόμος(Δ.Σ.Θ.), 2ος Αθήνα, Θέμις (Δ.Σ.Θ.), Λάρνακα-Αμμόχωστος, Χανιά, 3ος Σέρρες, Χαλκιδική, Πειραιάς, Κόρινθος, 4ος Λεμεσός, Βέροια, Ηράκλειο, Πάτρα.  

                   Περισσότερες πληροφορίες: www.sef-stadium.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.