Πεδουλάκης: «Σκληρό ματς, περιμέναμε τις πολλές επαφές»

Written by  Ιαν 24, 2014

Μπορεί η ήττα να στέρησε από τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο Top 16 της Ευρωλίγκα και να μείνει μαζί με την Μπαρτσελόνα επικεφαλής του ομίλου, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε για την απουσία καθαρού μυαλού κατά το πρώτο ημίχρονο και τα πολλά άστοχα σουτ που εν πολλοίς έκριναν το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το ματς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Χάσαμε πολλές μάχες, ενώ τα ψηλά γκαρντ της αντιπάλου ομάδας μας δημιούργησαν προβλήματα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ καθώς και αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, με τους Κάρι και Μαυροκεφαλίδη να έχουν μεγάλη συμβολή σε αυτό. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έπαιξε πολύ δυνατά και υπήρχαν πολλές επαφές. Θέλω να δω με καθαρό μυαλό το ματς για να πω περισσότερα», δήλωσε ο κ. Πεδουλάκης, ενώ μίλησε και για τις πολλές επαφές που είχε το παιχνίδι, κάτι που ενώ αρχικά αιφνιδίασε την ομάδα του, στη συνέχεια βρήκε τρόπο να το αντιμετωπίσει.

«Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό σε ένα ματς. Από την αρχή του αγώνα υπήρχαν πολλές επαφές, πράγμα αναμενόμενο για μένα. Ξαφνιαστήκαμε κάπως αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε», ανέφερε.

Όπως ήταν λογικό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε και για τα πολλά τρίποντα που σούταραν οι παίκτες της ομάδας και η αναλογία τους με τα δίποντα, ρίσκο που, έφτασε μεν κοντά στο να του δώσει τη νίκη, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφεραν.

«Στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα κάναμε πολλά λάθη. Με μια πάσα θέλαμε να σουτάρουμε, λόγω των ψηλών περιφερειακών της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Γενικά, ήταν ένα σκληρό ματς, όπως προανέφερα.  Για παράδειγμα στον Λάσμε έγινε ένα φάουλ που στο ποδόσφαιρο θα ήταν για κίτρινη κάρτα. Τα παιδιά προσαρμόζονται και μέσα από το παιχνίδι βρήκαμε λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πεδουλάκης.

Σε ερώτηση, τέλος, σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν αφοπλιστικός: «Μάλλον δεν έχετε έρθει στην Ελλάδα σε ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, γι’ αυτό με ρωτάτε», δήλωσε. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.