MVP της 17ης αγωνιστικής ο Πάτρικ Γιούιν

Written by  Φεβ 08, 2014

Ο Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ είναι από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει ήδη κερδίσει μια θέση στους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας. Ο Αμερικανός των Τρικάλων αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό.

 

Τα Τρίκαλα πήραν σημαντική βαθμολογική νίκη με 88-87 και κατάφεραν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Γιούιν να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι με 27 πόντους με 10/13 βολές, 7/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 32’31’’ συμμετοχής συγκεντρώνοντας συνολικά 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αμερικανός δεν στάθηκε τόσο στην προσωπική του απόδοση, όσο στην σημαντική νίκη για την ομάδα του. «Είναι σίγουρα ευχάριστο το γεγονός της ανάδειξης μου σε MVP της αγωνιστικής αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μένα είναι το γεγονός ότι νικήσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Ο Ηλυσιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με ικανούς παίκτες και σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς οπότε η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία», σχολίασε, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στην πολύ σημαντική παρουσία των φιλάθλων για την προσπάθεια της ομάδας.

«Ήταν πραγματικά εκπληκτικοί και σε αυτό το παιχνίδι. Κάποια στιγμή φώναζαν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν οι παίκτες να ακούσουν τις οδηγίες των προπονητών! Εκτιμώ απεριόριστα την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο μου και για τον λόγο αυτό μετά από κάθε σημαντικό καλάθι και προσπάθεια μου αρέσει να πανηγυρίζω προς την πλευρά τους», σημείωσε.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. «Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι γεγονός ότι κάποια απρόβλεπτα πράγματα όπως ο τραυματισμός του Γκρέιντζερ μας προκάλεσαν μία αναστάτωση αλλά θεωρώ ότι τα νέα παιδιά που ήρθαν θα καλύψουν το κενό του επάξια. Είναι έμπειροι και καλοί παίκτες αλλά θέλουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν».

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.