Πρόβλημα με Γκιστ, έρχεται ο Πρίφτης

Written by  Μαρ 10, 2014

Ήταν στραβό το κλίμα για τον Παναθηναϊκό, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ, για να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα.

 

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στο πρώτο ημίχρονο του All Star Game, κάτι που του στέρησε αρχικά τησυμμετοχή του στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όμως, αυτό λίγη σημασία έχει, δεδομένου ότι είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία, όπου η νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι η μόνη επιλογή αν δεν θέλει να βρεθεί σε ακόμα χειρότερη βαθμολογική θέση.

Όλα αυτά, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης «σήκωσε μανίκια» περιμένοντας την επίσημη παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος αποχαιρέτισε ήδη τον Κολοσσό Ρόδου. Στο τεχνικό τιμ της ομάδας αναμένεται να παραμείνει και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος αποτελεί επιλογή της διοίκησης.

Οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον πολύ δύσκολο αγώνα με την Αναντολού Εφές υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού τιμ και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές της νέας φιλοσοφίας της ομάδας. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.