Εύκολη «σκούπα» και ημιτελικός για Παναθηναϊκό

Written by  Μάι 08, 2014

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε όρεξη για αστεία και με μία μεστή και σοβαρή εμφάνιση πέρασε εύκολα από την Πάτρα, νικώντας τον γηπεδούχο Απόλλωνα με 67-82. Στον ημιτελικό του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πήραν από νωρίς τη διαφορά και δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν ιδιαίτερα για να την κρατήσουν ως το τέλος, αφού η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλό τους ήταν τεράστια. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης χρησιμοποίησε όσο χρειαζόταν τους βασικούς του παίκτες και, κυρίως τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος, ωστόσο, σε 18’ κατέθεσε την κλάση του στο παρκέ με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Παράλληλα, έδωσε χρόνο ξανά στο νέο αίμα της ομάδας και, συγκεκριμένα, αυτή τη φορά στον νεαρό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Από τον Απόλλωνα, άξια αναφοράς ήταν η εμφάνιση του Ρόναλντ Ρος, ο οποίος φόρτωσε το καλάθι του Παναθηναϊκού με 23 πόντους, αλλά και η συμμετοχή του 17χρονου Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ με στόχο τις τρεις νίκες που θα τον οδηγήσουν στους τελικούς, όπου θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

 

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 29-38, 45-58, 67-82

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.