Μοίρασε θέαμα και… ευκαιρίες

Written by  Φεβ 29, 2016

Σκορ, θέμα και ευκαιρία στον εαυτό του για ξεκούραση χάρισε ο Παναθηναϊκός που δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στο Λαύριο, το οποίο συνέτριψε με 94-56 και συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δεν επέτρεψαν στο Λαύριο να απειλήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους και ειδικά στα νέα αποκτήματα προκειμένου να προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατόν.

Ο Σέρβος τεχνικός για μια ακόμα φορά θα «τρίβει τα χέρια» του από ικανοποίηση, καθώς είδε τον Έλλιοτ Γουίλιαμς να ξεχωρίζει και πάλι, να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 17 πόντους, να δίνει ενέργεια και πάθος και να δείχνει πως η επιλογή του ήταν η καλύτερη δυνατή τη δεδομένη στιγμή για να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση ήταν σημαδιακή και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έφτασε τις 511 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία από εποχής ΕΣΑΚΕ, μένοντας μόνος δεύτερος στην σχετική λίστα πίσω από τον Νίκο Μπουντούρη.

Η αναμέτρηση δεν χωράει κριτική, αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ, μοιράζοντας πλούσιο θέαμα στο πρώτο δεκάλεπτο (31-21), με τον Παναθηναϊκό να σφίγγει την άμυνά του και, στη συνέχεια να «πατάει γκάζι» και να παίρνει μεγάλες διαφορές, χωρίς να ανησυχήσει περισσότερο.

Εκτός από τον πολύ καλό Γουίλιαμς, ο Γιώργος Παπαγιάννης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε, σημειώνοντας 16 πόντους με 6 ριμπάουντ και απέδειξε πως το μέλλον του ανήκει και με το παραπάνω. Ο Τζέημς Φελντείν σημείωσε 12 πόντους με 5 ασίστ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση για ένα ακόμα παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είχε 10 πόντους με 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από το Λαύριο που συνέλεξε αρκετές εμπειρίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να διεκδικεί κάτι περισσότερο, ο Ντεμάριους Μπολντς ήταν ο κορυφαίος με 19 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Μπράντον Γιανγκ είχε 16 πόντους, ενώ ο Ουσμάν Κρουμπαλί είχε 8 πόντους με 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 31-21, 56-31, 77-43, 94-56

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.