«Πρώτος στόχος να μοιράσουμε το χρόνο»

Written by  Νοε 05, 2013

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ οι παίκτες του εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος ζήτησε την ίδια ενέργεια να έχουν και στον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο κ. Πεδουλάκης επεσήμανε την ανάγκη να διατηρήσει τους παίκτες του φρέσκους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα μόλις λίγων ωρών.

«Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να μοιράσουμε το χρόνο δεδομένου πως σε 48 ώρες παίζουμε ένα ευρωπαϊκό ματς και είναι σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό. Παίξαμε κόντρα σε μια σοβαρή και ισορροπημένη ομάδα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι πράγμα δικαιολογημένο αφού προετοιμαζόμασταν περισσότερο για την αναμέτρηση με την Κούμπαν. Είναι πρωτόγνωρο να έχουμε δύο ματς σε τρεις ημέρες και είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς για την απουσία του Ραμέλ κάρι, ο τεχνικός των νταμπλούχων εξήγησε: «Ο Κάρι είναι άρρωστος με πυρετό και Βρίσκεται στο νοσοκομείο. Αύριο θα δούμε αν και εφόσον μπορεί να ταξιδεύσει. Στόχος μας είναι να έρθει μαζί μας, αλλά αυτό θα το κρίνουν οι γιατροί».

Εκ μέρους των παικτών του «τριφυλλιού» μίλησε ο Πινγκ Σανγκ, που σταδιακά μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. «Σήμερα παίξαμε καλά ως ομάδα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Βάλαμε τα σουτ που έπρεπε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κινέζος σέντερ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.