Αγωνία για τον τραυματισμό του Λάσμε

Written by  Νοε 19, 2013

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Στεφάν Λάσμε θα επισκεφθεί εκ νέου τον γιατρό της ομάδας προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του νέου τραυματισμού του και να εκτιμηθεί το διάστημα απουσίας του από τις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

 

Ο Γκαμπονέζος σέντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο υπέστη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και ήδη είναι εκτός για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λιέτουβος Ρίτας την Πέμπτη για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Το ακριβές διάστημα της απουσίας του αναμένεται να εκτιμηθεί σήμερα έπειτα από τις νέες ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν κρύβει την απογοήτευσή του, καθώς ο νέος τραυματισμός του ήρθε την στιγμή που είχε αρχίσει να ξεπερνά τον προηγούμενο και να ανακτά την φόρμα του. Η απουσία του πληγώνει τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες ειδικά στις θέσεις των ψηλών, όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν οι μεγαλύτερες ελλείψεις και έχει παρατηρηθεί η πιο σημαντική αδυναμία του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.