Ενδιαφέρον σε Κηφισιά, Ελευσίνα και «Αλεξάνδρειο»

Written by  Νοε 23, 2013

Η δράση στο Πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ 2013-14 συνεχίζεται με το δεύτερο πιάτο της έβδομης αγωνιστικής που περιλαμβάνει τρεις σημαντικές αναμετρήσεις, με πιο σημαντική την αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο.

 

 Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να μην είναι πια η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και να αποτελούν μια ομάδα με πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες, ωστόσο, κάθε αναμέτρηση απέναντι στον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους προέρχονται από τη νίκη της Πέμπτης απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας για την Ευρωλίγκα και θέλουν να πάρουν μία ακόμα νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, στο «Ζηρίνειο» η ΑΕ Ν. Κηφισιάς θα υποδεχθεί τον Ίκαρο Χαλκίδας σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει επίσης την αναμέτρηση ανάμεσα στον φιλόδοξο Πανελευσινιακό και το Ρέθυμνο που θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η έβδομη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου
ΚΓ Ι.Ζηρίνης 16.00 ΑΕ Ν. Κηφισιά-Ίκαρος Χαλκίδας (Χ. Πηλοϊδης-Φούφης-Δεσλής)
Αλεξάνδρειο 16.00 Άρης-Παναθηναϊκός (Χριστοδούλου-Παπαπέτρου-Βαρδάλος)
2ο ΚΓ Ελευσίνας 16.00 Πανελευσινιακός-Ρέθυμνο Aegean(Σχινάς-Σταματόπουλος-Τσούνας)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
ΣΕΦ (κθ) 19.15 Ολυμπιακός-Απόλλων Π. (Μπήτης-Παντελίδης-Αναστόπουλος Αντ.)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.