Ο Φώτσης στην εκστρατεία «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις»

Written by  Δεκ 17, 2013

Στην εκστρατεία «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις»που διοργανώνει η Ένωση «Μαζί για τοΠαιδί» σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας,Πειραιά καιΘεσσαλονίκης, με στόχο την ανακούφιση άπορων οικογενειών, συμμετέχει ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης.

 

Στην εκστρατεία συμμετέχουν άνθρωποι των τεχνών και των ΜΜΕ, όπως οιΠαύλος Τσίμας,Γιάννης Ζουγανέλης,Μαρία ΜπεκατώρουκαιΣμαράγδα Καρύδη, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσωπεί ο Αντώνης Φώτσης, που στο πλαίσιο του προγράμματος θα παραβρεθεί το Σάββατο 21/12 από τις 12 το μεσημέρι σε σχετική εορταστική εκδήλωση στο κατάστημα Public Ψυχικού.

Όπως ανακοίνωσαν η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, για το σκοπό της εκστρατείας, έχουν δημιουργηθεί δυο ειδικέςκάρτες, των5€και20€ αντίστοιχα και σύνθημα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» προκειμένου να ενισχυθούν όσοι έχουν ανάγκη, αλλά και να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη. Οι κάρτες διατίθενται από τα καταστήματαCarrefourκαιPublicΑττικής, Πελοποννήσου και Κρήτηςαπό τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση απόρων οικογενειών μ παιδιά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.