Αγγέλου: «Η βραδιά ανήκει στον Άρη»

Written by  Δεκ 23, 2013

Νικητής και γεμάτος χαρά για τα όσα πέτυχε μέχρι τώρα με την ομάδα του Άρη φεύγει για την Τουρκία ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος μετά τη λήξη του ημιτελικού δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αναντολού Εφές, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και τη συνεργασία τους στο διάστημα που ήταν προπονητής της ομάδας.

 

Ο κ. Αγγέλου δεν θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, παραπέμποντας στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει για να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

«Η σημερινή βραδιά ανήκει στον Άρη. Για το παιχνίδι, η μπασκετική ανάλυση ωχριά απ' τη διάθεση των παικτών απ' την ώθηση του κόσμου. Περιμέναμε αυτή την εμφάνιση απ' αυτά τα παιδιά, παίρνουν ώρες πτήσης και ξέραμε ότι μπορούν να χαρίσουν μια τέτοια στιγμή στον κόσμο. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, ο Γιάννης είπε την αλήθεια, τα παιδιά είναι ακόμη στο εκπαιδευτικό αεροπλάνο της εμπειρίας, έκαναν 12 λάθη, τους στήριξαν οι συμπαίκτες, έδωσαν μια παράσταση στον κόσμο και πιστεύω ότι το πέρασμα αυτής της ομάδας εργασίας αξίζει να μνημονευθεί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μια δυνατή άμυνα, όπως παίζει ο Πανιώνιος», δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ δε σταματούσε να μοιράζει ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

«Είχαμε πολύ μεγάλη ομαδικότητα, πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον ωραίο κύριο, τον κύριο Πλιάκη, που ήταν μαζί μας σε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Συγχαρητήρια στον Γιάννη, νευριάζουμε μεταξύ μας καμιά φορά, εύχομαι καλή συνέχεια, Άρης και Πανιώνιος έχουν δώσει πολλά και σήμερα νομίζουν ότι έδωσαν πάρα πολλά και πάλι στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση έχουν τον λόγο, έχουν διευθύνει με σύνεση και δύναμη το καράβι και αυτοί θα έχουν τον λόγο. Ο Λευτέρης Αρβανίτης θα πει τι θα γίνει».

Όσο για την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής του Άρη, έδειξε ευχάριστα αιφνιδιασμένος.

«Δεν περιμέναμε κι εμείς αυτό το ξέσπασμα. Οι παίκτες όμως είναι εδώ για να διαψεύδουν τους προπονητές. Ο Άρης δίνει μια μεγάλη μάχη, σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά μου δίνουν την αίσθηση πως ανήκω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, σε μια ομάδα εργασίας τεράστια, σε μια συνέχεια και είμαι φίλος της ομάδας. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να εργαστώ στον Άρη».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.