Απόψε κληρώνει για το Μουντομπάσκετ

Written by  Φεβ 03, 2014

Τους αντιπάλους της στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας το ερχόμενο καλοκαίρι θα μάθει απόψε το βράδυ η Εθνική μας ομάδα, στην κλήρωση για την πρώτη φάση της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες.

 

Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης προσπάθειας της Ελλάδας να εξασφαλίσει την wild card που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αυτό που απομένει είναι να γίνουν γνωστοί και οι αντίπαλοι που θα έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα, ώστε να αρχίσει από τώρα να καταστρώνει τα πλάνα της.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση θα βρίσκονται η οικοδέσποινα Ισπανία, η χρυσή ολυμπιονίκης ομάδα των ΗΠΑ και οι Γαλλία, Λιθουανία, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία και Σερβία από την Ευρώπη, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή και Δομινικανή Δημοκρατία από την Αμερική, Ανγκόλα, Αίγυπτος και Σενεγάλη από την Αφρική, Ιράν Φιλιππίνες και Κορέα από την Ασία, καθώς και Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία από την Ωκεανία. Το παζλ των συμμετεχόντων ομάδων συμπληρώνει η Ελλάδα και οι Βραζιλία, Φιλανδία και Τουρκία που επίσης εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μέσα από την διαδικασία των wild cards

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.