Παυλοπούλου: “Να μας στηρίξει ο κόσμος στη Χαλκίδα”

Written by  Νοε 10, 2023

Η Εθνική Γυναικών πάλεψε απέναντι στην Ιταλία, όμως δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025. Η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Τσεχία στο κλειστό «Τ.Καμπούρης» της Χαλκίδας με την Πηνελόπη Παυλοπούλου να μην κρύβει ότι θα ήθελε ένα γεμάτο γήπεδο και τους φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά «Ελλάς Ελλάς».

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Είναι μια υπέροχη έδρα η Χαλκίδα το έχουμε ζήσει και στο παρελθόν με τους φιλάθλους να στέκονται στο πλευρό μας και να αποτελούν τον έκτο παίκτη μας. Περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και αυτή τη φορά, το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά ‘’Ελλάς Ελλάς’’», τονίζει με προσμονή η διεθνής πλέι μέικερ.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω η Πηνελόπη Παυλοπούλου αναφέρεται στον αγώνα με την Ιταλία και τι δεν λειτούργησε σωστά: «Αντιμετωπίσαμε ατυχία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον τραυματισμό της Τσινέκε, είχαμε και την απουσία της Φασούλα και η ομάδα μας προσπαθούσε να προσαρμοστεί στη νέα συνθήκη. Αυτό που κρατάμε παρά την ήττα είναι ότι παίξαμε σαν ομάδα, συσπειρωθήκαμε και προσπαθήσαμε σε όλο τον αγώνα να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Φυσικά είχαμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που δεν πήγαμε καλά. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν είχαμε τόσο καλό ρυθμό επιθετικά, αλλά το σημαντικό είναι ότι το παλέψαμε και βγάλαμε αντίδραση κάποιες στιγμές που το παιχνίδι έδειχνε να ξεφεύγει».

 Από σήμερα η σκέψη όλων είναι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Τσεχία: «Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με την Τσεχία που θα είναι και στη χώρα μας, σε μια φιλόξενη έδρα όπως είναι η Χαλκίδα. Η Τσεχία είναι μια διαφορετική ομάδα, παίζει με μεγάλη ταχύτητα και είμαστε αποφασισμένες να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα μας στο Ευρωμπάσκετ στο νοκ αουτ ματς που μας στέρησε την είσοδο στην οκτάδα της διοργάνωσης. Θυμόμαστε πως χάσαμε και θέλουμε το κάτι παραπάνω».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.