Οι όμορφες στιγμές της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο (vids)

Written by  Σεπ 09, 2014

Το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας στο 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο έληξε άδοξα και με σκληρό τρόπο, ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τις μαγικές στιγμές που χάρισαν οι διεθνείς μας το διάστημα που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Ισπανίας.

 

Το agapotobasket.gr σας θυμίζει ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μοιράζεται μαζί σας την προσδοκία που δημιούργησε αυτή τη ομάδα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον, γεμάτο διακρίσεις.

Η Εθνική Ομάδα αποκλείστηκε έπειτα από ένα κακό παιχνίδι από τη Σερβία στη φάση των «16», όμως, μία άσχημη εμφάνιση δε μπορεί να σβήσει με τίποτα το γεγονός ότι έπειτα από καιρό είδαμε μια διαφορετική ομάδα που προσέφερε, μεταξύ άλλων και πλούσιο θέαμα.

Από την φάση των ομίλων, εκεί όπου η Εθνική Ομάδα είχε 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έδειξε ποιότητα και ότι μπορεί να κάνει πολά πράγματα μέσα στο παρκέ που με σκληρή δουλειά μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Οι παίκτες της Εθνικής έδειξαν ότι μπορούν και να μαρκάρουν: 

 

 

 

Μπορούν και να πασάρουν: 

 

 

 

 Μπορούν και να σουτάρουν: 

 

 

 

 

 

 

Αλλά, κυρίως...μπορούν να μοιράσουν και πλούσιο θέαμα! 

 

 

 

 

 

 

Αυτή , λοιπόν, ήταν η Εθνική Ελλάδος στο 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο και μία κακή εμφάνιση που έφερε τον αποκλεισμό, δε μπορεί να σβήσει την εικόνα υγείας που έβγαλε όλο αυτό το διάστημα. Τα καλύτερα είναι σίγουρο ότι έρχονται, αρκεί να στηριχθεί η προσπάθεια και σύντομα θα πανηγυρίζουμε νέες επιτυχίες.

*Όλα τα βίντεο αναρτήθηκαν στο επίσημο κανάλι της FIBA στο youtube

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.