Επιστροφή με νίκη για Γκασόλ, εντυπωσιακός Τζορτζ οδηγεί τους Pacers (vids)

Written by  Ιαν 15, 2014

Η επιστροφή του Μαρκ Γκασόλ στη δράση συνδυάστηκε με νίκη των Memphis Grizzlies επί των Oklahoma City Thunder και έδειξε πως η απουσία του Ισπανού σέντερ αποτελούσε σημαντικό παράγοντα για την πορεία της ομάδας. «Χόρευε» για την Indianaο Πολ Τζορτζ, ήττα για Νέα Υόρκη και Lakers.

 

Ο Μαρκ Γκασόλ είχε μείνει εκτός μάχης λόγω του τραυματισμού του για περίπου δύο μήνες, ωστόσο, με την επιστροφή του οι Memphis Grizzlies βρήκαν και πάλι αυτοπεποίθηση και ενέργεια και πήραν τη νίκη επί των Oklahoma City Thunder με 87-90. Ο ισπανός σέντερ είχε 12 πόντους και 4 ριμπάουντ για την ομάδα του που είχε για μία ακόμα φορά κορυφαίο τον Ράντολφ με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Κώστας Κουφός μπήκε στο παιχνίδι μόλις για τρία λεπτά, μένοντας άποντος, προλαβαίνοντας να κάνει και δύο λάθη, ενώ και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου ένα δεκάλεπτο, δεν βρήκε το δρόμο προς το καλάθι. Για τους Thunder, ο Κέβιν Ντουράντ ήταν μια ομάδα μόνος του, σκοράροντας σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του, σταματώντας στους 37.

 

 

 

 

 

 

Με τον Πολ Τζορτζ να σκοράρει με όποιον τρόπο θέλει και με τους Sacramento Kings να εγκαταλείπουν την προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Indiana Pacers πήραν τη νίκη με 92-116 και έφτασαν τις 30 νίκες στο πρωτάθλημα. Ο εντυπωσιακός Τζορτζ πέτυχε 31 πόντους, όσους είχε από την πλευρά των ηττημένων και ο Κάζινς, ο οποίος μάζεψε και 13 ριμπάουντ. Οι Indiana Pacers με τη νίκη αυτή έγιναν η πρώτη ομάδα της Ανατολής που έφτασε τις τριάντα νίκες, παραμένοντας πρώτη στην περιφέρεια και μόλις η δεύτερη σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, μετά τους SanAntonioSpurs

 

 

 

 

 

 

Το σερί των επιτυχημένων αγώνων της Νέας Υόρκης έλαβε τέλος απέναντι στους Charlotte Bobcats που είχαν τους Τζέφερσον και Γουόλκερ, που πέτυχαν από 35 και 25 πόντους αντίστοιχα, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη επί των New York Knicks με 98-108. Όσο κι αν προσπάθησε ο Καρμέλο Άντονι να δώσει μία ακόμα νίκη στην ομάδα του δεν τα κατάφερε, ολοκληρώνοντας τελικά την προσπάθεια με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Εντυπωσιακό, ωστόσο, παιχνίδι έγινε και στο Λος Άντζελες, όπου οι Lakers ηττήθηκαν στο τέλος από τους Cleveland Cavaliers με 120-118. Ο Λουόλ ντενγκ πέτυχε 27 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ για τους νικητές, ενώ από την πλευρά των «Λιμνανθρώπων», ο Νέιτ Γιανγκ σκόραρε 28 πόντους, ενώ ο Τζόντι Μικς προσέθεσε άλλους 26.

 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

New York Knicks – Charlotte Bobcats 98-108

Sacramento Kings – Indiana Pacers 92-116

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies 87-90

Cleveland Cavaliers – LA Lakers120-118

Απόψε το πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Chicago Bulls – Orlando Magic

Charlotte Bobcats – Philadelphia 76ers

Miami Heat – Washington Wizards

Toronto Raptors – Boston Celtics

Memphis Grizzlies – Milwaukee Bucks

Sacramento Kings – Minnesota Timberwolves

Houston Rockets – New Orleans Pelicans

Utah Jazz – San Antonio Spurs

LA Lakers – Phoenix Suns

Cleveland Cavaliers -  Portland Trail Blazers

Denver Nuggets – Golden State Warriors

Dallas Mavericks – LA Clippers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.