Ο Τζόνσον που «σκότωσε» την Οκλαχόμα και η ήττα του ΛεΜπρόν (vids)

Written by  Ιαν 03, 2014

Πλούσιο ήταν το θέαμα στο NBA τη βραδιά που πέρασε με την ήττα των Πρωταθλητών Miami Heat και την νέα εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζουν, αλλά το buzzer beater του Τζο Τζόνσον στο νίκη των Brooklyn Nets να κλέβει τη νίκη και τις εντυπώσεις.

 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε κέφια, αλλά δεν ήταν αρκετά για να φέρουν τη νίκη στους Miami Heat απέναντι στους Golden State Warriors, που είχαν έναν δαιμονισμένο Στίβεν Κάρι, ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον Ντέιβιντ Λι έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους με 123-114. Ο γκαρντ των νικητών είχε 36 πόντους με 2 ριμπάουντ, 12 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ ο φόργουορντ των «Πολεμιστών» πρόσθεσε 32 πόντους και 14 ριμπάουντ.

 

 

 

 

Στο ντέρμπι των ομάδων με το χειρότερο ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία ακόμα πολύ καλή παρουσία, ωστόσο, δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Milwaukee Bucks να αποφύγουν την ήττα από τους Utah Jazz με 87-96. Ο “Greek Freak” είχε 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 4 ασίστ, αλλά η παρουσία του δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Για τους «Μορμόνους», ο Γκόρντον Χέιγουορντ με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κοψίματα και ο Ντέρικ Φέιβορς με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα συνέθεσαν το δίδυμο που έδωσε τη νίκη και ανέβασαν κι άλλο την ψυχολογία της ομάδας τους. 

 

 

 

 

 

Ο Ντερόν Γουίλιαμς είχε μεγάλα κέφια πετυχαίνοντας 29 πόντους, μοιράζοντας 4 ασίστ και κάνοντας 5 κλεψίματα, ωστόσο, η φάση της βραδιάς ανήκει στον Τζο Τζόνσον, ο οποίος με καλάθι στην εκπνοή της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη με 95-93 στους Brooklyn Nets και έριξε στο καναβάτσο τον Κέβιν Ντουράντ και τους Oklahoma City Thunder. Ο «K.D.» είχε 24 πόντους, αλλά δεν είδε βοήθεια από κανέναν συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στο δραματικό όσο και εντυπωσιακό φινάλε. 

 

 

 

 

Στις υπόλοιπες χθεσινές αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Orlando Magic – Cleveland Cavaliers 81-87

Golden State Warriors – Miami Heat 123-114

Boston Celtics – Chicago Bulls 82-94

Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder 95-93

New York Knicks – San Antonio Spurs 105-101

Memphis Grizzlies – Phoenix Suns 99-91

Milwaukee Bucks – Utah Jazz 87-96

Charlotte Bobcats – Portland Trail Blazers 104-134

Philadelphia 76ers – Sacramento Kings 113-104

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς: 

 

 

Σήμερα διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις:

Toronto Raptors – Washington Wizards

Golden State Warriors – Atlanta Hawks

New Orleans Pelicans – Boston Celtics

New York Knicks – Houston Rockets

LA Clippers – Dallas Mavericks

Memphis Grizzlies – Denver Nuggets

Utah Jazz – LA Lakers

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.