Τη γλίτωσε με κάκωση ο Χάντερ

Written by  Νοε 03, 2015

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Οθέλο Χάντερ, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε πολύ σοβαρός κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δεκαπέντε μέρες.

 

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού σε μια διεκδίκηση ενός ριμπάουντ στο πρώτο μόλις δεκάλεπτο πάτησε άθελά το το πόδι του Κώττα, το πόδι του γύρισε και έπεσε άτσαλα στο παρκέ. Αμέσως, το ιατρικό επιτελείο των Πρωταθλητών έσπευσε να του προσφέρει τις Πρώτες Βοήθειες, ενώ αποχώρησε υποβασταζόμενος και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως αποδείχθηκε, οι φόβοι για κάταγμα ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν και το μόνο που έχει πάθει είναι κάκωση στην ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Παρ’ όλα αυτά, η απουσία του εξακολουθεί και αποτελεί πλήγμα για τον Ολυμπιακό, αφού ο Αμερικανός μόλις είχε επιστρέψει από απουσία ενός μήνα, λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς του που του στέρησε τη συμμετοχή του, μεταξύ άλλων, και από τα δυο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της χρονιάς. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.