Διηπειρωτικός τελικός στο LSB 2019

Written by  Αυγ 10, 2019

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το 4ο Laconia Summer Basketour που πραγματοποιείται στο Δήμο Μονεμβασιάς. Ο δύο φορές Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ  (2016 και 2017), θα βρει απέναντι του στον μεγάλο τελικό τους Las Vegas Unknown από την Αμερική.

 

Πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού θα διεξαχθεί το 30ο Τζάμπολ Αγάπης. Το LSB2019 στηρίζει το Τζάμπολ Αγάπης και συμβάλει σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Στο ημίχρονο του τελικού θα πραγματοποιηθεί και ο, όπως αναμένεται θεαματικός, διαγωνισμός καρφωμάτων.

 

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων πραγματοποιήθηκαν δύο εντυπωσιακοί ημιτελικοί για το 4ο Laconia Summer Basketour. Ο ΑΠΟΕΛ με ανατροπή 19 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του Κάστρου Μονεμβασιάς με 89-78. Στην μεγάλη νίκη πρόκριση συνέβαλε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης πετυχαίνοντας 39 πόντους, με τους Κωστή Εζόμο (21π.) και Αβραάμ Καλλινικίδη (14π.) να ολοκληρώνουν το παζλ. Από την ομάδα του Κάστρου ξεχώρισε ο Γιάννης Αθανασούλας με 25 πόντους και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας.

 

Η ομάδα της Δαιμονιάς, στον δεύτερο ημιτελικό, κόντραρε στα ίσια τους Αμερικανούς έχοντας τον Γιώργο Διαμαντάκο στο δυναμικό της. Παρά την σθεναρή αντίσταση όμως που βρέθηκε απέναντι τους στο παρκέ, οι Las Vegas Unknown επικράτησαν στο φινάλε με 71-64 παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό.

 

Παρουσιαστές στο τελικό του 4ου Laconia SummerBasketour θα είναι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Καλαμάτα, Γιώργος Πουλοπάτης και Κάλλι Κολόζι. Στο Κλειστό Γυμναστήριο των Μολάων θα βρεθούν για ακόμα μία μέρα οι εκρηκτικά εντυπωσιακές μαζορέτες από τον ΓΣ Αίολος Πατρών.

 

Το πρόγραμμα της ημέρας:
17:00 Δαιμονιά-Κάστρο Μονεμβασιάς (μικρός τελικός)
19:00 30ο Τζάμπολ Αγάπης
20:30 ΑΠΟΕΛ-LasVegas Unknown (τελικός)

 

Τα αποτελέσματα 9/8/19
ΑΠΟΕΛ-Κάστρο Μονεμβασιάς 89-78
Las Vegas Unknown-Δαιμονιά 71-64

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.