Κοσμά: «Πιστές στο πλάνο μας για τον τελικό»

Written by  Μαρ 14, 2015

Το Ελληνικό πέρασε χωρίς δυσκολίες στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι έτοιμο να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η φόργουορντ των νταμπλούχων, Αφροδίτη Κοσμά, μίλησε στο agapotobasket.gr για την μεγάλη αναμέτρηση και την αντίπαλη ομάδα του Ελληνικού, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.  

 

Το Ελληνικό επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στον τελικό.
«Κάναμε το πρώτο βήμα. Απομένουν άλλα 40' για να φτάσουμε στον πρώτο μας στόχο , στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;
«Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που μας έδωσε ώθηση και αυτοπεποίθηση στην επίθεση!»

Πως είδες την Αναγέννηση που θα αντιμετωπίσετε πλέον στον τελικό;
«Η Αναγέννηση στην αρχή του παιχνιδιού έδειξε αγχωμένη, αλλά μετά βρήκε ρυθμό. Πιστεύω στο δικό μας ματς θα είναι πιο απελευθερωμένη. Εμείς θα βαδίσουμε στο ίδιο πλάνο: καλή άμυνα και από εκεί και πέρα θα προσπαθούμε να τρέξουμε και να βάλουμε τα σουτ από την περιφέρεια».

 

kosma3

 

kosma2

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.