Το photostory της αγωνιστικής

Written by  Νοε 02, 2015

Οι περσινές πρωταθλήτριες κόντρα στις νεοφώτιστες στην Α1 κατηγορία των γυναικών ήταν μια από τις μονομαχίες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

 

Άμυνα σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου ακόμα και όταν η διαφορά είχε ξεπεράσει τους 20 πόντους, δυνατές μάχες στα δυο καλάθια, συνεχές ροτέισον για την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και πολλά χαμόγελα τόσο από τις ίδιες όσο και από τον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στις εξέδρες του ΔΑΚ Γλυφάδας όταν Παπαμιχαήλ και Γκοτζή πάτησαν ξανά στο παρκέ μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν από την αρχή της χρονιάς περιελάμβανε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.  
 

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες μονομαχίες και εικόνες μέσα από το φωτογραφικό φακό του. 

 DSC9800

 DSC9668

 DSC0233

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.